Întâlnirea oamenilor de afaceri creștini din România

Organizată în cadrul conferinței Business as Mission

București, 3 mai 2019, ora 19:00 

Hotel J.W. Marriott, Etaj 1 – Sala Constanța.

DESPRE ÎNTÂLNIRE

Vineri seara, pe data de 3 mai 2019, în cadrul conferinței Business as Mission va avea loc o întâlnire specială dedicată oamenilor de afaceri din România. Evenimentul își propune să adune la un loc creștini implicați în afaceri și antreprenori din toată țara cu scopul de a crea oportunități de colaborare și conectare. Ne dorim să construim împreună o comunitate ce practică promovarea valorilor creștine și a unei relații personale cu Dumnezeu prin intermediul antreprenoriatului.

MOTIVE PENTRU CARE SĂ PARTICIPI

CONECTARE

Intră în contact cu antreprenori, directori de companii, investitori, lideri religioși, studenți și susținători ai mișcării Business as Mission din țară și din afara ei. Folosește această ocazie pentru a-ți dezvolta rețeaua de cunoștințe și relații din rândul comunității oamenilor de afaceri creștini din România

OPORTUNITĂȚI

Profită de acest context favorabil pentru a schimba idei, a crea parteneriate și a dezvolta colaborari cu persoane care sunt implicate activ în transformarea societății prin intermediul afacerilor.

INFLUENȚĂ

Descoperă idei și modele practice despre cum iți poti folosi afacerea și profesia pentru a îndeplini voia lui Dumnezeu și a influența pozitiv societatea în care trăim. Vei afla direct de la pionieri din cadrul mișcării Business as Mission despre potențialul pe care îl au afacerile de a produce un impact major.

PROGRAM

18:30 | Înscrieri & Networking

Primirea participanților

19:00 | INTRO

19:10 | Sesiunea I | Norman Fraser

Norman Fraser este co-fondator și director executiv al mai multor afaceri IT. Norman este de asemenea un avocat pasionat atât al potențialului afacerilor de a deveni o forță de schimbare pozitivă, cât și al contextelor cheie în care creștinii pot să “permită luminii lor să lumineze în societate”.

19:40 |SESIUNEA II | Lee Saville

Lee Saville este fondator al DECE, o afacere desfășurată în una din cele mai sărace zone din județul Arad. Motivat de dragostea pentru cei defavorizați și pentru România, Lee a creat o poveste de succes și un model sustenabil privind afacerea nu doar ca pe o sursă de profit, ci și ca un mecanism de transformare a unei comunități.

20:10 | PAUZĂ | NETWORKING

20:30 | Panel de discuție

O discuție ce analizează câteva inițiative ‘business as mission’ în România.

Invitati:
Emanuel Bistrian
Gheorghe Ignat
Adrian Cionca.

Panel coordonat de Daniel Lar.

21:30 | Încheiere

VORBITORI

Norman Fraser

Co-fondator & Director Executiv, Endava

Lee Saville

Fondator, DECE

Daniel Lar

Co-fondator, Salad Box

Ignat Gheorghe

Cofondator, Urspack

Emanuel Bistrian

Fondator, Westfield Development
Președinte, Give First First

Adrian Cionca

Director executiv, RPC Group

TAXĂ DE PARTICIPARE

Costul participării la acest eveniment este de 10 EUR.

Persoanele care au achiziționat bilete pentru întreaga conferință BAM au accesul asigurat și pentru întâlnirea Oamenilor de Afaceri Creștini din România.

CONTACT

Dacă ai întrebări sau dorești să devii partenerul nostru, contactează-ne completând acest formular.

LOCAȚIE

Vă așteptam la Hotelul JW Marriott din București (etaj 1 – sala Constanța), în data de 3 Mai 2019, ora 19:00.

 

PARTENERI

ORGANIZAT CU SPRIJINUL

EVENIMENTUL FACE PARTE DIN

DESPRE CONFERINȚĂ

 

Conferința Business as Mission este un eveniment de trei zile conceput să ofere o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă la nivel mondial în rândul Misiunii prin Business. Lideri cheie în business și networking precum și investitori vor veni din întreaga lume pentru a împărtăși despre felul în care Dumnezeu folosește business-ul în a avansa Împărăția Lui. Vino să vezi cum mișcarea Misiune prin Business (BAM) câștigă teren pe măsură ce Dumnezeu ne inspiră pe fiecare dintre noi să folosim munca și darurile ce ni le-a dat pentru a împărtăși Evanghelia cu toți oamenii.

Mai multe detalii.

 

© Copyright – BAM Conference 2019 Designed by Agency Boon.

Subscribe for Business as Mission (BAM) Training Updates

I would like to receive information about BAM training events and conferences! Please send me news and updates.

You have Successfully Subscribed!